×

Programma Zaterdag - 14 september 2019

Op 14 september 2019 vindt alweer de derde editie plaats van het FOODTRUCKFESTIVAL tijdens Vraai Plezant. Dit jaar met muzikale omlijsting van de Nederlandse cover band "Multiple Choise" . Net zoals voorgaande jaren zijn er weer verschillende foodtrucks aanwezig met allerlei lekkernijen. Ook voor vegetariërs is er ruim keuze.

Programma Zaterdag:

17.00u - 18.00u Kids on the dance floor
Dit jaar trekken we de kaart van de kids om ons foodtruckfestival op gang te trekken. Mieke en Sofie van Kids On The Dancefloor brengen hun kinderdiscoshow mee om alle kids te laten swingen, dansen en springen! Fun gegarandeerd!

19.00u - …. Multiple choise
Voor ons FOODTRUCKFESTIVAL van 14 september hebben we een topper kunnen binnenhalen. Deze Noorderburen waren top in de jaren 80! "Multiple Choise" was/is niet zomaar een coverband met 80ies hits. Tijdens hun gloriejaren hadden ze meer dan 250 optredens per jaar. In 1992 besloot deze band er mee te stoppen. Maar de honger was te groot. En zo besloot deze band om in 2015 een comeback te maken. Maar enkel voor de goesting en enkel die festivals waar ze zelf zin in hebben! Wij zijn dan ook zéér blij dat zij gekozen hebben voor Vraai Plezant!!!


Aanvang vanaf 17.00 uur op het plein voor de Sint-Jozefkerk aan de Brulen in Arendonk.

U bent van harte welkom!


‚Äč

Wie wat waar?

Agenda

Zaterdag 14 september
vanaf 17.00 uur

Zondag 15 september
Vanaf 11.30 uur

Parochie Voorheide
de Brulen Arendonk

Privacycentrum | Copyright by Vraai Plezant