×

Programma Zondag - 15 september 2019

Vanaf 11.30 bent u weer van harte welkom op de Brulen voor een gezellige dag voor jong en oud.

In de Brulen is weer veel te beleven, rommelmarkt, springkussens, draaimolen en nog veel meer.
Natuurlijk zijn onze oldtimer-vrienden ook dit jaar weer meer dan welkom op zondag 16 september. Niet alleen auto's, maar ook moto's/ caravans/ landbouwvoertuigen/... zijn meer dan welkom!
Vanaf 13.30 start op het podium live muziek.

Muzikale line-up:

14.00u - 15.15u Brabasonic
Van één ding kan je zeker zijn: ‘Wat heeft België een lekkere portie rockgeschiedenis!’ Met de Brabançonne in de intro, is dan ook meteen duidelijk waar deze band voor staat: enkel Belgische hits. De ene in originele staat, de andere in een versie waarvoor men al eens twee keer moet luisteren. De leden van de band hebben hun portie ervaring al wel opgedaan. Pompende bass samen met vette drums, twee gitaren erover en afwerken met keys en sampling. Het kan intiem en melancholisch, maar zal knallen als het nodig is. Van ‘Seven Horses in the Sky’ tot ‘Beauty Booty Killer Queen’. Van ‘Nacht Und Nebel’ tot ‘dEUS’. U zal verrast zijn!

15.45u - 17.15u Ed sullivan quartet
THE ED SULLIVAN QUARTET is een sixties coverband die probeert om niet te vervallen in clichés. Vier muzikanten die hun strepen al verdienden in tal van andere bands nemen je mee naar de ooohh zo heerlijke jaren ’60! Muzikale o(o)rgasmes bij het herkennen van zoveel lekkers. Als u de wilde zoete jaren ’60 wil herbeleven en ervaren? Dan heb je geen andere keuze!

18.00u - 20.00u Dries en de Belgen
Frontzanger Dries De Vis & zijn "Belgen" brengen Nederlandstalige popsongs uit Vlaanderen en Nederland die recht uit het hart komen. Liedjes die werkelijk iedereen kan meezingen! Met een overdosis aan enthousiasme, leuke samenzangen en een portie stevige kloten doorprikken ze het repertoire van Clouseau, de Kreuners, Raymond V.H.G., Doe Maar, Bazart, en zo veel meer. Haal de dansschoenen boven, smeer de kelen want met Dries & de Belgen is het feest!


Aanvang vanaf 11.30 uur op het plein voor de Sint-Jozefkerk en aan de Brulen in Arendonk.

U bent van harte welkom!

Wie wat waar?

Agenda

Zaterdag 14 september
vanaf 17.00 uur

Zondag 15 september
Vanaf 11.30 uur

Parochie Voorheide
de Brulen Arendonk

Privacycentrum | Copyright by Vraai Plezant