VRIJKERMIS WAS MAAR EEN WARM-UP….


…Want waar denkt U aan als wij zeggen: “Derde weekend van september”?
Einde van de zomer, het nieuwe schooljaar is weer goed op gang, leerkrachten zijn weer toe aan vakantie. 😉

Allemaal waar, maar… al zeven jaar lang staat het derde weekend van september in het teken van VRAAI PLEZANT. Ook dit jaar zal dit niet anders zijn.

We zijn ondertussen een flink gevormde VZW die bestaat uit een team van dertien enthousiaste medewerkers en tal van symphatisanten die ook dit jaar hun best gedaan hebben om van Vraai Plezant 2018 weer een feest te maken. Met als enige doel de mensen van de Vraai (en heel Arendonk) samen te krijgen.

Naast de vele optredens staan vooral de kinderen centraal. De Brulen zal ook dit jaar weer omgetoverd worden in een speelparadijs; waaronder een geweldige draaimolen, ballonnenclowns, verschillende springkastelen, shooting ducks, gekke fietsen, een schietkraam, eendjes vissen,…

Naast al dat kindergeweld zijn ouders, grootouders, tantes en nonkels meer dan welkom op onze terrassen.
Kortom, wij zien jullie graag op 16 september voor VRAAI PLEZANT 2018!